100% Katoen

100% Katoen

RRRock coverband

100% Katoen is een coverband die RRRock met een grote R speelt onder het motto “Vollen bak gassuh”. 100% Katoen treedt sinds 2002 op en heeft al heel wat RRRockkneiters en plezier over het publiek van vele kroegen, festivals en feesten uitgestrooid. De 5-mans formatie bestaat uit ervaren en enthousiaste muzikanten. De gezamenlijke liefde voor de jaren 70-90 rock heeft geleid tot een aanstekelijk repertoire. Herkenbaar, onverwacht, knipoog, 100% inzet en stevig van katoen. Het plezier dat van het podium spettert werkt aanstekelijk op publiek, organisatie en tapkraan 🙂
Met hier en daar een ingetogen song of een eigentijds liedje biedt een optreden voor elk wat wils. Bekijk foto’s, blogs en youtube voor een indruk van 100% Katoen.

Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Kim Wilde. Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba.
Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen’s Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2.

En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd.

100% Katoen is altijd in voor iets bijzonders. Zoals gekostumeerde feesten van parachutespringers op Texel, unplugged radio optreden, bikersfeesten, Jazz Breda en (alternatieve) Harleydag, etc.

Bandleden

Ronald
Danis
Jur
Arjon
Alain
Liket website bouw Waalwijk, Wordpress website en Woocommerce webshop bouw.